Úvod » Zprávy a sdělení

Krátké shrnutí včerejšího FZK

publikováno 11.02.2018

Alespoň velmi stručně a v bodech bych vás ráda seznámila se závěry včerejšího volebního FZK na Rohlence

- Staronovým prezidentem naší federace je Petr Stoklásek. Byl zvolen poměrem 27:20

- Jako svého sekretáře opět jmenoval Miroslava Pešouta

- Hospodářem zůstává Martin Bartoš, který jako kandidát nebyl odhlasován tajnou volbou, neboť já jsem svou kandidaturu po     zvolení prezidenta stáhla s odůvodněním, že se stávajícím vedením si svou spolupráci úplně nedokážu představit.

- Komisi mládeže nadále povede Pavel Hejl. Přestože Dan Bílek perfektně odprezentoval svou vizi vedení naší mládeže včetně projektů, které již měl předjednané a o tuto práci opravdu stál, většina zástupců klubů, přestože máme mládeže stále plná ústa, upřednostnila před dobrem dětí svou loajalitu stávajícímu vedení. Navíc byl Dan obviněn, že by protěžoval svého Vojtu a tedy hrozí střet zájmů. Vítězství Pavla rovněž 27:20 asi mluví za vše.

- STK v příštím období povede Jiří Koreš st. a to je pro nás, jako pro pořadatele, velmi dobrá zpráva. Nadále tak máme jistotu, že po sportovně-technické stránce budeme mít podporu a spolupráci lidí, kteří své věci rozumí a budou k nám vstřícní. Je skvělé, že Jirka vahou své osobnosti a svými odbornými kvalitami dokázal přesvědčit i několik příznivců protistrany aby mu dali svůj hlas a zvítězil nad Tomášem Pillerem 26:21.

- Disciplinární komisi nadále povede Iveta Hájková, která byla jediným kandidátem.

- Posledním členem VV se stal Jan Kára z Mimo Done, jako vedoucí marketingové komise. Honza skvěle odprezentoval vizi své budoucí práce, přesvědčil zástupce klubů, že větší medializace našeho sportu bude k našemu prospěchu a dokázal tak zvrátit původní úmysl vedení tuto pozici úplně zrušit.

- FZK dále schválilo nové logo asociace z dílny Vojty Zikmundy

- FZK rovněž zamítlo povinnost klubů účastnit se povinně FZK

- FZK nedalo výkonnému výboru za povinnost přijmout závěry expertní skupiny o nových pravidlech pro přihlašování na turnaje. Přestože každý klub mohl téměř celý rok vyjádřit své myšlenky a postoje k této problematice a konstruktivně tak přispět k nastavení pravidel, která by mohla vyřešit problémy hráčů i pořadatalů, našli se takoví ( především Tomáš Piller ), kteří po celou dobu nespolupracovali, aby mohli na FZK s obrovským zadostiučiněním celou věc potopit. Nicméně konečné rozhodnutí jak celá věc dopadne je teď v rukou VV a stále můžeme doufat, že zvítězí zdravý rozum. Do té doby tedy trvá v oblasti přihlašování Divoký západ a neexistují žádná omezení v praktikách pořadatelů ani hráčů.

 

Tolik tedy to nejzásadnější, co se včera událo. Samozřejmě došlo i na některé ne zrovna korektní argumentace, ale rozhodně nebylo FZK tak vyhrocené jako to před třemi roky. Myslím, že především proto, že se naše kandidátka rozhodla jít korektní a  umírněnou cestou a důsledně dodržela předem dojednanou strategii, nenechat se stáhnou na úroveň osobních urážek, osočování a jiných praktik pod naši důstojnost. Přesto jsme dokázali dva naše kandidáty prosadit do nového vedení a i to já osobně považuji za úspěch a první příslib lepších zítřků. Zaměřme se tedy v dalším období především na naši klubovou činnost. Soustřeďme se na to, že jsme úspěšný a ceněný klub, který má dvě reprezentace a do budoucna ve svých členech obrovský potenciál jak po herní, tak po pořadatelské stránce.

 

  Děkuji za pozornost a všem přeji příjemnou neděli.

                                      Vaše prezidentka Pavla :-)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Fafča | 11.02.2018 12:43
Moc pěkně jsi to Pavli napsala. Přestože píšeš,že to bude stručně,tak je to popsaný tak výstižně,že si dovedu představit,jak to probíhalo. Díky
Osobní profil Ajlan1001 | 11.02.2018 12:06

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery